TBMM İdari Amiri, İstanbul Milletvekili Hasan Turan ve Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar’dan Piraziz Ziyareti.
TBMM İdari Amiri ve AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan ile Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar, beraberlerindeki heyetle birlikte Piraziz Belediye Başkanı Mahmut Esat Ayyıldız’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette, bölgenin sorunları ve çözüm önerileri ele alındı. Başkan Ayyıldız, nazik ziyaretlerinden dolayı Milletvekilleri Hasan Turan ve Lütfi Bayraktar’a teşekkürlerini iletti.
Vatandaşlarla Buluşup, Taleplerini Dinlediler
Ziyaretin ardından Milletvekilleri Hasan Turan ve Lütfi Bayraktar, Piraziz Belediye Başkanı Mahmut Esat Ayyıldız, AK Parti Piraziz İlçe Başkanı Ünal Aşık ve beraberlerindeki heyet, Piraziz’de vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların taleplerini ve sorunlarını dinleyen heyet, bölge halkıyla samimi bir sohbet gerçekleştirdi.
Başkan Ayyıldız, ziyaretin sonunda bir kez daha milletvekillerine ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, “Bu tür ziyaretler, halkımızla bir araya gelmemize ve onların isteklerini daha iyi anlamamıza vesile oluyor. Katkılarından dolayı kendilerine minnettarız” diye konuştu.